JJ-Street Vogue’i treener Hanna Mändmaa tõi Pariisist koju märkimisväärse võidu

JJ-Street Tantsukoolil on taas põhjust uhkust tunda oma Vogue’i tantsijate üle, sest meie treener Hanna Mändmaa võitis hiljuti Pariisis suurejoonelise I Remember The Days võistluse, mida korraldas vogue’i maailmas tuntud figuur Yanou Ninja. 

11 kohtunikku ja võimas asukoht

Hanna osales New Way kategoorias, kus oli kohal tavapärasest rohkem võistlejaid mitmelt poolt üle maailma. Sealjuures hindas võistlust 11-liikmeline žürii (Wicked Comme Des Garcons, Nala Revlon, Ivy Balenciaga, Mackenzie Margiela, Alaia Miyake Mugler, Charly Gaultier-Brown, Jamal Milan, Omari NiNa Oricci, Juju Ninja, Harper Owens, Mutekirena Gucci) ning sündmus leidis aset erilises asukohas – The Théâtre National de Chaillot.

Tegemist on sellise kohaga, kus sarnased võistlused tihti ei peeta. Teater asub Eiffeli torni ja Trocadéro aedade juures ning kuulub muuhulgas Pariisi suurimate kontserdisaalide hulka. “Juba uksest sisenedes oli tunne, nagu oleksin ümbritsetud kunstist ja sõna otseses mõttes rikkusest. Tavaliselt toimuvad vogue ball’id ja ka teised tänavatantsuvõistlused underground kohtades, ent näha lava juurest aknast välja vaadates Eiffeli torni, oli kindlasti suur samm edasi ballroom kultuuri jaoks,” selgitas Mändmaa.

Võitis enda iidolit

Ta tunnistas, et suurimat pabinat enda võistluse osas valmistas proovilepanek tipptantsijate vastu, keda ta varem reaalses elus kohanud ei olnud. “Kohapeal olid esindatud nii House of Revlon’i kaks tantsijat, House of Elle’i kaks tantsijat, House of Tisci üks tantsija ning veel mitmeid teisi. New Way kategoorias oli kümmekond võistlejat, mis on üsna palju. Pariis on Euroopa ballroom’i pealinn, seega kõik osalejad olid tasemel,” kinnitas Mändmaa.

Ühe vooru võit oli talle eriti tähtis. Nimelt märkas ta vahetult enne võistluse algust, et kohal oli ka Faye Revlon. “Teda olen isiklikult juba pikemat aega innustusega vaadanud. Kui oled endale sel maastikul nime loonud, kaasneb sellega ka publiku toetus ning kui nägin, et ma läksin esimeses battle’s just temaga kokku, mõtlesin endamisi, et see õhtu tuleb minu jaoks küll lühike. Andsin siiski endast parima,” selgitas Mändmaa. Sellest ka piisas, sest ta võitis ülekaalukalt. 

Kogu võistlusele elasid samal ajal kaasa Mändmaa grupikaaslased ja õpilased. “Nad jälgisid sotsiaalmeedias live-ülekannet, elasid kaasa ning kirjutasid, et nad olid nii närvis, nagu oleksid ise võistelnud. Iga vooru võidu järel hüpati taas diivanilt püsti, justkui oleks tegemist spordivõistlusega,” rääkis Mändmaa. 

Karjääri eriline hetk

Tema sõnul tähendas Pariisi võit palju mitmel põhjusel. “Kuna antud võistlus oli üsna suur ja pileteid müüdi ligi 1000 ning tegemist oli riigiga, kus kommuun õitseb ja tase on hea, siis pean seda võitu üheks tähtsaimaks enda karjääris. Ja kindlasti ei oleks seda juhtunud ilma minu treenerite Mari ja Joeli ning minu tiimikaaslaste Jessica, Brita ja Geia toetuseta,” rääkis Mändmaa.

Peagi on JJ-Street Vogue’i esindus minemas Riia võistlusele All About the Beauty Ball. Ja alles hiljuti tuli Mändmaa koju heade tulemustega Leedust, mille kohta saab rohkem lugeda siit.

Meeldib? Jaga edasi!

jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street