Juubelilood toovad esile südamlikkust ja siirust igalt poolt Eestist!

Kakskümmend aastat tegutsemist igal pool üle Eesti on JJ-Street Tantsukoolist jätnud jälje tuhandete inimeste teekonnale ja südametesse. Juubelihooaja puhul jagub põnevat lugemist erinevates ajalehtedes ja teistes väljaannetes. Allpool leiate järgmised põnevad artiklid!

Üks ülevaatlik artikkel räägib sellest, kuidas kirg ja pühendumus võivad viia suure edu saavutamiseni. Põnevas loos saab sõna meie tantsukooli treener Lenel Karu, kes rääkis Delfi toimetusega JJ-Street Tantsukooli meeskonna senisest teekonnast ja tulevikuvisioonidest. Sõna ütlesid sekka ka Grillfesti peakorraldaja Auris Rätsep ning Eesti Kalisteenika ja Tänavaspordi Liidu president Erik Naissaar.

“Ei ole kahtlustki, et JJ-Streeti edu võti seisneb inimestes, kes kooli tegemisi veavad ja neisse usuvad. Kui Joel Juht 2003. aastal tantsukooli asutas, ei olnud tal peaaegu midagi peale visiooni ja unistuse. Ajapikku leidis ta enda kõrvale aga inimesed, kes, nagu temagi, uskusid, et tänavatantsul on kindel koht Eesti kultuurimaastikul.” Täispikka versiooni saab lugeda SIIT.

Kesklinna Sõnumid artiklis sai lugeda Tallinnast ehk linnast, kust sai alguse esimene JJ-Street Tantsukooli grupp. “Joel Juht ja tema kolm õpilast alustasid siis treeningutega väikses squash’i saalis, kus puudusid isegi peeglid. Peatselt hakkas Eestis populaarsust koguma hoopis aeroobika ning Juht oli otsuse ees: kas kaotada töö või otsida uus koht, kus trenni teha.

Saue valla ajalehest saab lugeda aga, et juba kümme aastat tagasi võitis 11-aastane sealne noor tantsija maineka tantsuvõistluse. “Mulle tundub, et tantsukoolis hoiavad inimesed väga kokku, nagu ühes hästitoimivas peres peabki olema. Ja see energia, mida te endast välja annate erinevatel üritustel, nagu laagrid või esinemised, on lausa peadpööritav.”

Saku Sõnumid kirjutab sellest, kuidas aja jooksul on sealt piirkonnast välja kasvanud lausa mitu tänast treenerit! “Tänu treeningutele arenes loomulikult tantsuoskus, aga kõige suurem väärtus oli üksteise ja treeneri hoidmine. Kõigi sünnipäevad ja saavutused olid tähtsad ning neid peeti meeles. Isegi tavalistel trennipäevadel tegime vahel treenerile üllatuse ja peitsime tema asjade hulka väikeseid kingitusi. Tegime seda lihtsalt heast tahtest ja tänulikkusest.”

Rapla Teataja aga kirjutab, kuidas õnnestus tänavu Eesti Suurima Südame rändkarikas võita ning mida on aja jooksul JJ-Street Tantsukooli ja kohaliku treeneri Brita Kikase eestvedamisel veel ära tehtud. “Märkimisväärne on viimasel kolmel aastal Rapla Gümnaasiumis Kikase juhendatav valikainekursus „Sissejuhatus vogue’i tantsustiili”. See kursus on avardanud kõigi osalejate silmaringi ning kasvatanud enesekindlust, mis on üks väga oluline tegur tantsija arengu juures.”

Mõnusat lugemist ja järgmiste lugudeni!

Meeldib? Jaga edasi!

jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street