Eesti suurim Wings for Life jooksutiim on JJ-Street

Sel pühapäeval osalevad inimesed üle maailma üheksandat korda toimuval Wings For Life World Run heategevusjooksul, kus joostakse nende eest, kes seda kahjuks teha ei saa. JJ-Street Active tiim võtab osa juba kolmandat korda, sest see jooks on oma olemuselt midagi teistsugust ning sellel puudub finiš!


Kolmkümmend minutit pärast starti hakkab võistlejaid taga ajama virtuaalne püüdja-auto ning kui auto jooksja kätte saab, on tema jaoks võistlus läbi. Nii peab parim jooksja ühtlasi läbima ka kõige pikema distantsi. Äpi kaudu saab jooksja pidevalt infot, kui kaugel auto on ning millise tempoga läheneb.

Iga aastaga on JJ-Street Active tiim kasvanud suuremaks ning tänavu on kirjas juba üle 100 osaleja, mis on ühtlasi suurim tiim!

Tänavu on jooks suurepärane võimalus emadepäeval koos oma kõige kallimatega midagi koos ära teha!


Jooks algab 8. mail 14:00 ja tegemist on virtuaaljooksuga, kus igaüks saab osa võtta oma sobivas kohas äpiga. Järgmiste päevade jooksul tasub silma peal hoida ka JJ-Street instagramil, sest pühapäeval ootavad ees ühisstardid üle kogu Eesti. Jooksu veab eest Red Bull!

Jooksule saab registreerida äpi kaudu või äpi kaudu SIIN veebilehel. Sealt leiad ka tiimid ja saad ennast lisada JJ-Street Active jooksumeeskonda! Oodatud on igas vanuses Eesti spordisõbrad ning liituda saab veel terve nädala jooksul.

Wings or Life World Run jooksu kogu tulu annetatakse täies ulatuses Wings For Life fondile, mis toetab seljaaju vigastuste uurimisvõimalusi ja inimeste ratastoolist välja aitamist. Varem on JJ-Street Active tiim kogunud ligi 3000 eurot ning soovib traditsiooni nüüd jätkata.

JJ-Street Active tiimi teeb tema sõnul eriliseks ühine energia ja positiivsus. Jooksu järel jagavad kõik omavahel tulemusi ning ajaperioodil, mil kohtuda ei saa, on see võimalus siiski koos midagi ära teha.

Esimesed sammud, kuidas jooksuga liituda:

  1. Registreeri end jooksule
  2. Liitu JJ-Street Active tiimiga
  3. Lae oma nutitelefoni Wings for Life World Run äpp
  4. Ole valmis väljavalitud asukohas 8. mail kell 14:00
  5. Läks start!

Näeme 8. mail!

Meeldib? Jaga edasi!

jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street