Keerulised takistused, aga suurepärane kambavaim: JJ-Street Active sportlased osalesid Öövägilase jooksul

Nädalavahetusel peeti Tartu lähistel Lähtel elamusjooks Öövägilane, kus 5-kilomeetrine rada tuli läbida, ületades erinevaid takistusi ja eelkõige iseennast. Kohal oli ka 18 liikmega JJ-Street Active esindus, kus hulljulgeid jagus nii Lõuna- kui Põhja-Eestist.

Ööpimeduses tuli pealambi abil hakkama saada nii looduslike kui tehislike takistustega, näiteks ületada kõrgeid seinu või platvorme, veetakistusi, mudaauke, roomata läbi võrkude ja ronida redelitel. JJ-Street Tantsukooli treeneri Melani Väitsa sõnul oli kogemus esmakordne ning enne jooksu jagus erinevaid kõhklusi, kuid lõpus õnnestus kõik väga positiivselt.

“Läbisime terve jooksu koos grupiga, keegi ei jooksnud ees ära ning kedagi ei jäetud maha. Raja peal jagus naeru, üksteise motiveerimist ja tõsist tööd. Teatud takistuste puhul oli vaja grupiga üksteist aidata, näiteks mudaauku kinni jäänud inimesi päästa või aidata kellelgi üle kõrge puitseina ronida. Grupi omavaheline koostöö sujus väga hästi ning see oli üks suur põhjus, mis tegi jooksu nii meeldejäävaks. Üksinda nii mõnigi midagi sellist ei teeks, koos tiimiga on rohkem motivatsiooni ja meeleolu,” selgitas Melani Väits.

Kõige suuremat väljakutset pakkus mitmetele mudakraav, mis tundus pikk ja veniv ning olles seal puusani muda sees, oli edasi liikumine Väitsa sõnul raske ja aeglane.

“Jooksul üks suur x-faktor, mis tõstis adrenaliini: rada tuli läbida ööpimeduses. Mõte Öövägilasele minna tuli tegelikult üldse ühe meie õpilase, Kirsti isalt Rünnolt, kes on seal varasemalt mitu korda osalenud ja meiega ka sel aastal ühines. Muidugi innustas suurel määral meid seda jooksu läbima Joel Juht, kes ise järjepidevalt tegeleb ultraspordiga ning läbib keerulisi väljakutseid,” lisas Väits.

Meeldib? Jaga edasi!

jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street