Juubelilood toovad esile südamlikkust ja siirust igalt poolt Eestist!

Kakskümmend aastat tegutsemist igal pool üle Eesti on JJ-Street Tantsukoolist jätnud jälje tuhandete inimeste teekonnale ja südametesse. Juubelihooaja puhul jagub põnevat lugemist erinevates ajalehtedes ja teistes väljaannetes.

Jõgeva maakonna leht Vooremaa kirjutab sellest, kuidas jõudis tänavatants Jõgevamaale ning sõna said nii Joel Juht, kes on Jõgevalt pärit ning praegune treener Kairi Jerlov. Täispikka versiooni saab lugeda SIIT.

Maardu Panoraam kirjutas sellest, kuidas treener Annely Kõrvel on silma paistnud aktiivselt kogukonnas kaasa löömisega, ühtse kollektiivi ning heade tantsutulemustega. Veel arutleti loos selle üle, millist rolli on tantsukool kümne hooaja jooksul Maardu linnas laiemalt täitnud ning millisena näevad tänavatantsu arengut kõrvalseisjad. Täispikka versiooni saab lugeda SIIT.

Räpina Rahvaleht aga jagas lugusid noortest eeskujudest, kes oma spordivaimu, sihikindluse ja eesmärkidega teisi inspireerivad. „Räpinas on olnud läbi aja nii madalseise kui kõrghetki, kuid täna tunnen, et see sats, kes praegu trennis käib, on väga eriline. Noored sõidavad kasvõi Tallinnasse, et rohkem tantsida. Nad käivad võistlustel ning nende perekonnad toetavad seda teekonda nii heas kui halvas. Mulle väga meeldib see, et erinevast vanuserühmast tantsijad saavad omavahel suurepäraselt hakkama ning saalis ei tantsi ainult tüdrukud, vaid ka poisid.”

Viimsi Teataja jagas oma artiklis, kuidas tänavatants on tänaseks löönud õitsele paremini kui kunagi varem. “Mis mulle JJ-Streedi juures meeldib, ongi suurelt mõtlemine ning julgete ideede professionaalselt ellu viimine. Hiljuti oli au osaleda tantsukooli sünnipäevalavastusel, mis jättis ausalt öeldes mulle vapustava mulje. Kui palju inspireerivaid tantsijaid, uusi tantsustiile ja teadmisi on Joel Juht ja tantsukooli pere Eestisse toonud ja kui paljusid noori on nad tantsupisikuga nakatanud! Väga inspireeriv.” Täispikka artiklit saab lugeda SIIT.

Keila ajalehes jagasid muljeid nii erinevad õpilased kui ka endised treenerid. „Üks toredamaid koostöid oli meil 2011-2014 Keila noortekeskusega. Korraldasime seal kevaditi tantsubattle ́it ja noortekeskus toetas mind kui noort aktivisti väga palju. Meil oli hea koostöö linnaga. Saime isegi võimaluse linna päeval noorteala korraldada. Selle läbi sain käe valgeks projektijuhina, tundsin linna ja kogukonna tuge väga palju.”

Juubelilugusid jagub veel ja jagame neid Teiega peagi uuesti!

Meeldib? Jaga edasi!

jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street