Põnevus kasvab: JJ-Street noorteprojekti lavastuseni on jäänud 2 nädalat!

Juba 1. septembril saab Tarkusepäeva raames näha Tartu Kaubamaja juures noorte omaalgatusprojekti “Hobist oma karjääri kujundamine” lühilavastust, mis saab olema äge elamus! Kunagi varem pole sellisel kujul projekti ette võetud!


Mitu nädalat on paarkümmend noort oma suviste tegemiste kõrvalt panustanud aega tantsimisse, moedisaini ning graafilise disaini! Üks töögrupp loob koos juhendajatega koreograafiat, teine valmistab kostüüme ning kolmas paneb kokku visuaale lavastuse ilmestamiseks taustaekraanidel.


Kuidas osalejad ennast tunnevad?
  • ”Inimesed, kellega ma selles projektis koos olen – nad on väga lahked ja loomingulised. Väga huvitav on olnud jagada oma ideid ja kuulata teiste omi,” arutleb graafilise disaini töögrupi liige Marili Meremaa.
  • Tantsutöötoa osaleja Getter Hani tunneb, et on kõige rohkem õppinud erinevate stiilide põhielementide kohta.
  • Moedisaini töögrupi liikme Stella Saksi sõnul on suurimaks väljakutseks olnud algse kavandi juurde jäämine, sest ideid tuleb pidevalt juurde.

Kõik teevad viimaseid ettevalmistusi lõppsündmuseks! Juhendajateks on graafilise disaini alal Kristel Kukk, moedisainis Evelin Tartu ja Siret Ott ning tantsus Kairi Jerlov ja Geia Jõemets.
Hoia Facebooki sündmusel silma peal, sest infot, pilte ja videosid näeb kõige rohkem just seal!
Kohtume 1. septembril Tartus!

Meeldib? Jaga edasi!

jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street