Miks ma tantsin? Lugu nr 6: Merit Meronen õppis tantsimisega suurelt unistama

Uues rubriigis “Miks ma tantsin?” räägivad oma tantsutee avastamisest JJ-Street tantsukooli õpilased ja treenerid. Kuuendana jutustab oma loo 23-aastane Merit Meronen, kes on tantsinud kokku 9 aastat.

JJ-Street tantsukooli Tartu filiaalis alustas ta tantsimist 2012. aastal. Ta ütleb, et teda on alati tants paelunud ning lõpuks sattus ta koos sõbrannaga JJ-Street tantsukooli.

“Enne seda olin mõnes teises tantsukoolis paar aastat käinud, aga kui sattusin JJ-Streeti, sain aru, et see on teistmoodi. Ja seda kõige paremas mõttes. Siin leidsin uue suuna ja tutvusin tänavatantsuga, mille ajalugu ja kogu kultuur tundus juba põnev,” ütleb ta. Tema põhitreener on tänaseni Lenel Karu.Uued kogemused ja võimalused

Merit ütleb, et tants muutis tema isiksust ja mõttemaailma väga palju. “Ma olen võrreldes mõne varasema aastaga üpris teine inimene ning prioriteedid on muutunud. Olen aru saanud, mida tuleb elus väärtustada ja ühe osa sellest ongi mulle õpetanud JJ-Street tantsukoolis oldud aeg: uued kogemused, võimalused, inimesed, treenerid ja isegi raskused,” räägib ta.

Tänu tantsimisele on ta eluks ajaks kaasa saanud positiivse ellusuhtumise ja põhimõtte, et miski pole võimatu, kui seda piisavalt tahta.Palju arenemisvõimalusi

Tants on avanud mulle uksi, millest ma isegi ei osanud unistada. Tants on minu elu üks väga suur pusletükk, millele ma olen panustanud väga palju aega ja energiat ning kavatsen seda ka tulevikus teha. Tants toob mu ellu rõõmu ning positiivsust. See on kindlasti aidanud mul elu näha teistsuguses perspektiivis ning olen arenenud väga palju vaimselt ja füüsiliselt,” räägib ta ning on õnnelik, et on oma õige asja leidnud.

Hiljuti sai ta uue võimaluse  väikestele lastele hiphopitrenne läbi viia, mis on Meriti sõnul ülimalt põnev väljakutse.

JJ-Street tantsukoolis on tema sõnul kogu aeg midagi uut. Tantsukoolis on väga palju arenemisvõimalusi ning juba noores eas saab kaasa lüüa suuretes projektides, kui olla piisavalt tubli ja töökas.

Ma iseloomustaksin JJ-Streeti järgmiste märksõnadega: kvaliteet, eneseareng, kokkuhoidmine, võimalused. Lisaks olen tantsukoolist leidnud endale eluaegsed sõbrad ning see on nagu minu teine pere,” ütleb ta.


Meriti 4 põhjust tantsuga tegeleda:

  • Toob inimese kehasse õnnehormoone
  • Inimene areneb nii füüsiliselt kui vaimselt
  • Avastab uue maailma, kus on lahedad mõttekaaslased, võistlused, uus kultuur ja suur kogukond
  • Kunagi ei tea, kuhu tants võib viia ehk võimalusi tuleb kogu aeg juurde

Meeldib? Jaga edasi!

jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street