Septembris said tantsijad häid elamusi jooksurajalt

Sügis algas JJ-Street Active liikmetele hoogsalt, sest osa võeti juba mitmendast takistuskrossist: sel korral Valga X-jooksust!

Kui esimese takistusjooksu kogemuse said JJ-Street Active liikmed suvel toimunud Öövägilasel, siis järgmisena osutus valituks Valga X-jooks. Enne starti pakkusid tantsijad osalejatele ka tänavatantsuelamusi ning siis oligi aeg rajale minna.

Kokku tuli läbida 5,5 kilomeetri pikkune rada, ületades sellel nii looduslikke kui ka tehislikke takistusi. Sel korral oli raja läbimine füüsiliselt üsna väljakutsuv. Mitmed said hirme ületada, anda kõvasti vatti nii ala- kui ülakehale, treenida oma vastupidavust ja arendada meeskonnatööd. Jooksu vältel tuli roomata mudas, sammuda kõhuni vees, ronida takistustel ja laskuda zipline’l ning liikuda edasi mööda tunneleid. Kaks JJ-Street Active meeskonna liiget Kirsti Adoson ja Agata Ehin läbisid oma vanusegrupis raja kõige parema ajaga ja teenisid võidu.

Jooksust osa võtnud treener Melani Väits kinnitas, et sarnaste jooksude puhul on kindlasti oluline hea kambavaim. “Meid oli kokku 16 ning rajal saime üksteist palju julgustada, motiveerida ja aidata. Ühtlasi sai palju nalja ning mõnes kohas tuli ennast edasiminekuks tõsiselt kokku võtta. Aga see pole midagi, kui vaadata meie tantsukooli asutajat Joel Juhti, kes just naasis Alpidest Mont Blanci radadelt 25 000 tõusumeetriga väljakutselt ning seejärel ratta seljas Haanja 100 maratoni ette võttis. Niisiis me inspiratsioonist puudu ei tunne ja kindlasti võtame tulevikus ette teisigi spordiseikluseid,” kinnitas Väits.

Meeldib? Jaga edasi!

jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street jj-street